MÁGIA

Ennek a varázslatnak a segítségével megláthatod álmodban a jövendőbelidet

Nagyon egyszerű és egyúttal izgalmas, hatásos varázslat! Ha pontosan követed a leírtakat, akkor álmodban megláthatod a leendő kedvesedet, a jövendőbelidet, a nagy szerelmedet. Ehhez csupán néhány dologra lesz szükséged!

A varázslat mindenkinél máshogy működik. Van, aki egy az egyben meglátja a leendő partnerét, mintha csak az utcán találkozna vele. Más viszont nem látja tisztán az arcát, csak a testét és esetleg szót vált vele, amiből megtudhatja, mikor és hol keresse ahhoz, hogy egymásra leljenek. Megint más pedig egy távoli képet kap róla.

A szándékod legyen tiszta és egyértelmű: meglátni életed nagy szerelmét. Hogy mennyire jön össze, amiatt ne fájjon a fejed, a lehető legpozitívabban fuss neki.

A varázslatot pénteken növő hold idején vagy telihold napján kell elvégezni.
 

Varázslat, aminek a segítségével megláthatod álmodban a jövendőbelidet

Kellékek:

• 13 piros gyertya
• Rózsa füstölő
• 1 piros alma
• 1 szál vörös rózsa
• Egy tál víz

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyákat köralakban és velük együtt a füstölőt is. Tedd középre a rózsát, a tál vizet és az almát és így szólj: „Legyen a ma éjszaka az, mikor a világokat elválasztó fátyol elhúzódik és olyan tisztán látom meg a jövőmet, amint amilyen tükörsima a víz felszíne.”

Finoman nyúlj bele a vízbe az egyik ujjaddal és érintsd meg vele a homlokodat, a harmadik szemednél.

Fogd az almát a kezedbe és mondd: „Ez az alma a tudás gyümölcse, színe mint a szívemé, mutassa meg hát álmokban leghőbb vágyamat, ki lesz az én férjem.”

Edd meg az almát és közben végig gondolj arra, hogy álmodban meglátod a szerelmedet.

Utána tépj le a rózsa szirmai közül kettőt és így folytasd a varázslatot: „Szerelem virága, tárd fel előttem titkaidat, mutasd meg nekem jövendőbelimet.”

A gyertyákat és a füstölőt elolthatod. Az almacsutkát hagyd az oltárodon. Mielőbb térj nyugovóra és vidd magaddal a rózsaszirmokat. Helyezz egyet-egyet a szemhéjadra és aludj el. Az nem baj, ha éjszaka leesnek, csak eleinte legyenek rajtad és közben tartsd eszedben a célodat.

 

 

 

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL