MÁGIA

Ennek a varázslatnak a segítségével megálmodhatod a nyertes lottó számokat

Csupán néhány eszközre és jó nagy adag elszántságra lesz szükséged ahhoz, hogy elvégezd a varázslatot. De minden bizonnyal az utóbbival nem lesz gond! Kövesd a varázslat leírását és jó eséllyel elérheted, hogy álmodban csakugyan meglásd a nyertes lottó számokat!

Természetesen semmire sincs garancia. De ennek ellenére megvan az esélye annak, hogy álmodban meglásd a nyerő számokat. Ha nem is mindjárt a telitalálatos számokat, de akár kisebb szerencséd is lehet velük!

Miután elvégezted a varázslatot fontos, hogy nagyon figyelj az álmaidra! Ugyanis a számok nemcsak úgy jelenhetnek meg, mint egy sorsoláson vagy egy cetlin felsorolva, hanem fontos lehet bármilyen más látott vagy hallott szám. Egy házszám, az, hogy valaki mennyi idős, ezért ébredés után minden számot jegyezz fel, amire emlékszel!

Álommágia a lottó számokért

Érdemes telihold napján vagy növő hold idején, csütörtökön elvégezni a varázslatot.

Kellékek:

• 11 lila színű gyertya
• 1 kis darab ametiszt
• zsálya füstölő
• cetli és toll
• 3 babérlevél
• fémtálka

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat. Előtte a gyertyákra karcolj egy szem alakú szimbólumot. Írd fel a babérlevelekre a ’lottó számok’ szavakat. A cetlire írd fel, hogy „Morpheus, álmok istene, nyisd meg harmadik szememet!”

Csomagold a babérleveleket a papírba és égesd el e szavakkal: „Legyen meg az akaratom, látni akarok! Álmok istene utat nyit előttem, hogy belepillantsak a jövőbe, és meglássam a nyertes lottó számokat, amelyek megadják vágyamat.”

Miután elégetted, a hamvakból rajzolj egy szemet a harmadik szemedre. Utána nincs más dolgod, mint az ametisztet a párnád alá tenni és nyugovóra térni. De legyen a közeledben toll és papírt, hogyha éjszaka felébredsz, le tudd jegyezni a látott számokat!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL