Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Ennek a varázslatnak a segítségével elérheted, hogy szépeket álmodj!

Szerző:
Szabó Anna
Egyesek azért is szeretnek aludni, mert olyankor álmodnak. Álmunkban pedig bárhová eljuthatunk és akármi megtörténhet velünk. Teljesülhetnek a vágyaik. Végül is, ki ne szeretne szépeket álmodni? Ha rég volt már csodás álmod, akkor próbáld ki ezt a varázslatot, amelynek segítségével meseszép álmokat idézhetsz elő!

Az álmainkat a vágyaink, a félelmeink, az emlékeink és a mindennapi eseményeink határozhatják meg. De az ember képes lehet a tudatos álmodásra és akkor kedve szerint alakíthatja álmát. Sőt, egy kis varázslat segítségével elérheted, hogy arról álmodj, amiről csak szeretnél. Ez az álommágia lehetőséget kínál arra, hogy befolyásold az álmaidat. Tehát, ha szeretnél álmodban egy csodás tengerparton pihenni vagy a szerelmeddel romantikázni a hegyekben, esetleg repülnél vagy más olyan dolgot tennél, amit a valóságban nem lehet: végezd el ezt az egyszerű mágiát.

Álmodj szépeket varázs

A varázslatot bármelyik nap elvégezheted lefekvés előtt.

Kellékek:

• 1 kép rólad
• 1 lila gyertya
• 1 ametiszt kő
• Zsálya vagy levendula füstölő
• 1 álompárna -> idekattintva megtalálod a növényeket, amiket a párnába tehetsz. Legalább 4 különböző legyen benne.

A szertartás menete:

Gyújtsd meg a füstöltőt. Tedd az oltárra a fényképedet és rakd rá a gyertyát az arcodra. Varrd meg az álompárnát, majd tedd a kép mellé és helyezd oda az ametisztet is.
Mikor felkészültél, gyújtsd meg a gyertyát, azután mondd: „Álom, álom, édes álom, a gyertya lángja elűzi a szürke és a rémálmokat. Álompárna és álomkő van a fejem alatt, hozzanak nekem mesébe illő szép álmokat.”

Ismételd el háromszor, utána relaxálj egy kicsit. Azután oltsd el a gyertyát (de ne fújd el) vagy ha van rá mód, akár egész éjszaka is égetheted biztonságos keretek között.
Mikor lefekszel, tedd az álompárnát és a követ a párnád alá, majd mielőtt elaludnál mondd: „Éjszaka van, alszom már, szép álmok várnak rám.”

Ismételgesd magadban annyiszor, amennyiszer jól esik és közben lazulj el. Ha gondolod, nyugodtan képzeld el a vágyott szép álmot. Engedd, hogy megelevenedjen előtted és éld át.

 

 

mágia varázslat álom álommágia ceremónia rituálé
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL