MÁGIA

Egész évben bőségben és jólétben lesz részed, ha elvégzed újév első napján ezt a varázslatot

Újév első napja rendkívül mágikus, éppen ezért érdemes kihasználni! Ha szeretnéd, hogy az évben ne szenvedj hiányt semmiből, bőség és jólét köszöntsön rád, akkor érdemes elvégezned ezt a gyors és könnyű varázslatot. Csupán néhány dologra lesz hozzá szükséged, viszont jó esély van arra, hogy egész évben meglegyen mindened!

Amennyiben bőséget és jólétet szeretnél teremteni, akkor nincs más dolgod, mint elvégezni ezt a varázslatot újév első napján.

 

Újévi bőségfakasztó rituálé

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 12 babérlevél
• 1 fahéjrúd vagy üvegcse fahéjjal
• Piros fonal

A varázslat menete:

A gyertyába karcold bele a pénz szót. Akár olyan rúnákat is használhatsz, amelyek a bőséget szimbolizálják. Utána meggyújthatod.

A babérlevelekre is írd fel a pénz szót, meg tetszés szerint a már említett rúnákat.

A fahéjrúdon a neved szerepeljen. Ha esetleg nincs otthon, egy üvegcsét is használhatsz, amibe fahéjat töltöttél és arra is ráírhatod a nevedet.

Rá kell erősítened a babérleveleket a piros fonallal a fahéjrúdra.

Közben végig képzeld el a vágyott jövőt, hogy nem szenvedsz hiányt semmiből, megvan mindened, amire vágysz.

Mikor ezzel végeztél, mondd el az igét: „Életem minden egyes napján, 365 napon, 12 hónapon át, legyen bőség és gazdagság. Jólétben telnek napjaim, nem hiányzik semmim, megvan mindenem, mert velem van a szerencse.”

Hagyd egy éjszakára az oltárodon a kis csomagot, másnap pedig ásd el otthonod közelében vagy akár az egyik virágod cserepében.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL