MÁGIA

Légy te is boszorkány és élvezd az előnyeit! – Önavatás rituálé

Szerző:
Szabó Anna
Mindig is vonzott a boszorkányság? Érdekel a wicca vallás? Bizonyára tudod, hogy nem kell feltétlenül mester ahhoz, hogy te is azzá válj. Elég, ha elkötelezed magadat és ehhez még csak egy csoport tagjának sem kell lenni. Olyan ez, mint egy fogadalom, csak nem szilveszterkor teszed, hanem bármikor máskor, amikor érzed az elhívást. Végezd el az önavató rituálét, amikor felkészültél rá!

Mit kell tartalmaznia az ónavatás ceremóniájának?

Igen, a beavatást végezhetik mesterek, de te is megteheted, hogy egyfajta önfelajánlást teszel. Ezzel elkötelezed magadat a boszorkány életmód vagy a wicca vallás, esetleg egy kiszemelt isten mellett. Sokan csinálják azt is, hogy előbb önavatást végeznek és később, mikor megtalálták a közösségüket, igényelnek egy mester általi beavatást is. A kezdő lépés így is, úgy is a tiéd.

Fontos, hogy alaposan gondold át, mi mellett kötelezed el magadat, tehát ne kapkodd el a döntést. Ez egy nagyon fontos lépés a spirituális utazás során, ami sokat hozzáadhat az életedhez. Közelebbi kapcsolatot létesítesz az égiekkel és felszínre törhetnek a képességeid.

A szertartást mindenképpen újhold napján kell elvégezni.

Továbbá az önavatás előtt érdemes rituális fürdőt venni.

Elkészítheted az oltárodat, de az is elég lehet, ha egyelőre csak a szükséges eszközöket helyezed rá.

Az a legjobb, ha minél többet megjegyzel az önavatás szövegéből, de persze az sem baj, ha olvasod. Az a lényeg, hogy szívvel-lélekkel mondd a szöveget.
 

mágia boszorkány rituálé varázslat wicca
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL