MÁGIA

Ártalmatlan, de annál hatásosabb vudu varázslatok - Vudu mágia II

Előző cikkünkben megmutattuk, hogyan tudsz valódi és hatásos vudu babát készíteni, milyen anyagokból, növényekből. Most következik a második rész, amikor az elkészített babával varázsolhatsz is. Hoztunk néhány régi, jól bevált, veszélytelen de igazán hathatós vudu varázslatot! Szerelmi varázslatok, gyógyítások, praktikák, miként ébreszthetsz valakiben gondolatot…


Gondolatok ébresztése

Formáld meg az általad választott bábufajtával az illetőt. A személyes testanyagai, tárgyai, legyenek a kezünk ügyében.

Gyújtsunk meg egy a célunknak megfelelő színű gyertyákat. Kezdjünk ráhangolódni lélekben a műveletre.

Amennyiben viaszbabával dolgozunk, egy vastag tűt vagy más fémet, ami bírja a hőt, forrósítsuk fel a végét, és a bábu szívébe vájjunk kis lyukat. Utána fogjuk a körmöt, a hajat vagy amink van a személytől égessük el és a hamuját szórjuk az üregbe, amit utána fedjünk vissza viasszal.

A varrott bábunál eleve érdemes belevarrni.

Ezután tűvel vagy viasszal tegyük a személy fényképét a baba arcára.

Szükségünk lesz olyan színű gombostűkre, amilyen gondolatot el kívánunk ültetni az illetőben. Ám előtte még koncentráljunk és fogalmazzuk meg magunkban, milyen gondolatot szeretnénk elültetni az illetőben. Erősen gondoljunk rá és részletesen. Utána melegítsük fel a tű végét és szúrjuk a gombostűt a céljainkhoz illő csakrába és mondjuk ki hangosan, hogy ezzel milyen gondolatot ültettünk el benne. Lásd magad előtt az illetőt, ahogy megfogan benne a gondolat és milyen hatással lesz rá.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL