MÁGIA

A május 1-jei varázslatok biztosítják egész évre a szerencsét és a bőséget – Végezz el egyet a 3 közül!

Április 30 és május elseje mágikus napnak számít. Az ősi kelta, druida ünnepen Beltane napján a szerelmet, a bőséget, a termékenységet, a közelgő nyarat ünnepelték. Végezz el egy szerencsevarázslatot május elsején, és azzal akár biztosíthatod egész évre a jó szerencsédet, és a bőséget.

Beltane idején a pogányok, boszorkányok és kelták tüzeket gyújtottak, hogy megünnepeljék a Nagy Istennő és a Szarvas Isten szerelmét és a tavasz betetőzését. Az április 30-án kezdődő és május elsején végződő ünnepen könnyen megfogannak a varázslatok. Éppen ezért, ha bőségre és jólétre vágysz, végezz el egyet a 3 szerencsevarázslat közül:
 

Kulcs a vágyak ajtajához varázs

Gyújts meg egy fehér gyertyát. Ehhez a varázslathoz szükséged lesz egy kulcsra, amit tégy a gyertya mellé. Fogj egy lapot, rajzolj rá egy ajtót, ami jelképezi a vágyaid ajtaját, amit megszeretnél nyitni.

Önts gyertyaviaszt az ajtóra, és tedd a kulcsot a viaszba, majd mondd:

„Megnyílik előttem vágyaim ajtaja, feltárul előttem álmom birodalma, megkapom azt, amire vágyom, a szerencsét, a bőséget és a boldogságot.”

Hagyd kihűlni a viaszt, majd hajtogasd össze a papírt, a széleit pedig zárd le viasszal. Ha van rá mód, dobd a tűzbe, miközben vizualizálod a vágyadat. Amennyiben erre nincs lehetőséged, akkor pedig ásd el.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL