MÁGIA

A csodához csak egy ingára lesz szükséged! - 6 elképesztően gyors és egyszerű ingamágia

Az inga már az ókori Egyiptomban is ismert eszköz volt, napjainkban pedig a gyógyítás és a jóslás eszközeként híresült el az ezotéria keretein belül. Ám az inga ennél jóval több dologra is képes, ugyanis mágikus eszközként is használható, amelynek segítségével levehetjük az átkot, megidézhetjük a szerelmet, de akár a szerencsét is! Használd te is az ingamágiát! Íme, 6 egyszerű és villámgyors varázslat!

 

Néhány apróság az ingamágiával kapcsolatban:

  • Csak te használd az ingádat, ami legyen felszentelve és tartsd védett helyen.
  • Minden művelet előtt és után tisztítsd meg folyó vízzel vagy akár kristályokkal.
  • Sose erőltesd az inga mozgását, hagyd, hogy magától tegye a dolgát, ne próbáld befolyásolni.
  • Bármennyiszer megismételheted a rontáslevétellel és a betegségekkel kapcsolatos kezeléseket.
  • Mindig addig végezd a folyamot, ameddig szükségét érzed vagy amíg az inga meg nem áll.


 

 

Betegségek kezelése

Szerdai napon, növő hold idején, gyújts 8 darab fehérszínű gyertyát és égess mirha füstölőt. A legjobb, ha jelen van a beteg, de ha nincs, akkor egy fotót kell róla használnod. Természetesen magadon is használhatod ezt a mágiát.

Fektesd le a beteget a gyertyakör közepébe, úgy hogy kényelmesen tudj majd mozogni mellette. Mielőtt kezelnéd, szenteld fel a következő szavakkal az ingádat: „Jézus Krisztus adjon gyógyító erőt az ingámnak, mely az én eszközöm most a betegség feloldásához. Küld el nekem szentlélek erejét, amivel maradéktalanul meggyógyíthatom X-et (beteg neve)!”
Térdelj le a beteg azon testrészéhez, ahol a betegség van. Várd meg, amíg az inga forogni kezd és mond hangosan: „Az isteni tűz kigyógyít téged a betegségedből!” Érezd, ahogy az erő megszáll és a kezeiden át az ingába árad, amely forogni kezd. Érezned kell, ahogy a forró energia segítségével felolvasztod, kiűzöd a betegséget a páciens testéből. Több testrészt is kezelhetsz így és szánj mindegyikre annyi időt, amennyit szükségesnek érzel.
Mikor végeztél így szólj: „Jézus Krisztus és a Szentlélek erejével immáron minden betegségből kigyógyultál, így visszaadom az erőt Isten fiának.”

Ha nem lehet jelen a személy, akkor nagyjából ugyanezt kell tenned csak a fotó segítségével.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL