MÁGIA

9 boszorkányüveg, amelyek mágnesként vonzzák be a vágyaidat

A boszorkányüvegek készítése több száz évre nyúlik vissza és még napjainkban is népszerű megoldásnak számítanak. Könnyen és gyorsan elkészíthetőek illetve ugyanolyan hatásosak lehetnek, mint bármely más varázslat. Teremts magasnak bőséget, szerelmet, boldogságot, egészséget, amire csak vágysz! Szinte biztos van egy üveg, amire neked is épp szükséged lehet!

Hogy mekkora üveget töltesz meg, az rád van bízva. Lehet ez nagy befőttes, egy kisebb lekváros vagy egészen kicsike üvegcse, ezért nem szerepelnek a varázslatoknál a pontos mennyiségek. Az üveget akár magadnál is hordhatod vagy az oltárodon hagyhatod. Sokan különböző módokon fel is díszítik őket. Az üveget tedd biztos helyre és őrizd meg legalább egy hónapig.

Ügyelj arra, hogy a varázslatokat növő hold idején végezd és a megfelelő napon, amihez idekattintva találsz segítséget.
 

Viszlát szorongás és stressz üveg

Kellékek:

• 1 üveg
• 1 fehér gyertya
• Zsálya
• Kávézacc
• Levendula
• Babérlevél

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és miután beletetted az alapanyagokat az üvegbe és lezártad a tetejét, vizualizáld, hogy békés vagy, nem aggódsz semmi miatt.
Utána elmondhatod az igét:

„A béke fénye vesz körbe, és most béke honol a lelkemben. Legyen ez mindig így! Minden feszültség és aggodalom távozik belőlem, helyettük fény tölti meg a lelkemet. Nem félek, nem aggódok, nem szorongok. Békében vagyok.”

főkép 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL