MÁGIA

8 egyperces varázslat, amelynek köszönhetően meglelheted a szerelmet – Piszok gyors hatás!

Egyedülálló vagy és az igazit keresed? A lelki társadat? Talán úgy érzed, a siker nem rajtad múlik, te mindent megtettél. Ismerkedtél, randizgattál, de még semmi eredmény. Ezt nem is szabad feladnod, sőt, folytatnod kell, mert a mágia kiegészítheti a hétköznapi erőfeszítéseidet. Próbáld ki a 8 egyperces szerelmi varázslat egyikét, amely révén akár gyorsabban és biztosabban meglelheted a szerelmet!

Válassz egyet a 8 egyperces varázslat közül és végezd el pénteki napon, növő hold idején. Közben ne felejts el minden egyéb módon is tenni azért, hogy megleled a szerelmet!

A rózsa neve varázs

Ehhez a varázslathoz egy vörös rózsára lesz szükséged. Gyújts egy piros gyertyát és írd fel minden egyes rózsasziromra a nevedet. Amint ezzel megvagy, fújd be őket a parfümöddel. Utána vedd kezedbe a tálat, amiben a szirmok vannak és így szólj: „Illatos rózsa vagyok, tündöklő virág, mely elkápráztat a megjelenésével. Keress meg leendő kedvesem, ismerd fel nevemet, bárhol is légy, tégy meg mindent azért, hogy rám leljél!” Ezután szórd ki a rózsaszirmokat a szélbe.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL