MÁGIA

8 egyperces rúnamágia – Piszok gyorsan hat a skandináv mágia!

A rúnák olyan mágikus jelek, amelyeknek jelentésük van és mindegyikük saját energiával bír. A legenda szerint Odin főistentől származnak. Mágikus eredetük miatt különböző varázscélokra használják őket. A te életedet is könnyen átformálhatják, ha szeretnéd! Amennyiben segítségre van szükséged, válaszd ki a problémádhoz, illetve a vágyadhoz legmegfelelőbb egyperces rúnamágiát!

Ha hiszel abban, hogy van befolyásod a sorsod felett, akkor ez így is van. Ennél fogva, ha szeretnéd pozitív irányba terelni vagy orvosolni a gondjaidat, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet az egyperces rúnamágiák közül: 

 

Akadály legyőzése

A Tiwaz rúna segít legyőzni minden akadályt és nehézséget. A legjobb, ha kedden vagy szombaton végzed el ezt a mágiát.

Fogj egy kis viaszdarabkát és karcold bele a jelet. Annyi ilyet készíts, ahány problémától szeretnél megszabadulni. Azután vedd a hőálló edényt a kezeid közé, amibe tetted őket és így szólj: „Nem létezik számomra lehetetlen, mert az istenek áldását élvezem. A Tiwaz erejével és az istenek tűzével égjen el minden utamban lévő akadály. Olvadjon el minden úttorlasz úgy, ahogy ezek a viaszdarabok megolvadnak a tűzön.”

Ezután nincs más dolgod, mint lassan felolvasztani őket, majd öntsd át egy olyan tárolóba vagy akár papírra, amitől utána nyugodtan megszabadulhatsz.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL