MÁGIA

7 egyperces varázslat, amihez szinte csak sütőtökre lesz szükséged

Nemcsak a sütőtökös finomságoknak van szezonja, hanem a sütőtökös varázslatoknak is! Van néhány különleges bőség, kívánság és rontásűző varázslat, amit csak mostanában tudsz elvégezni és amikhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.

Az őszi időszak igen varázslatos, többek között azért, mert októberben ünneplik a Halloweent, illetve a boszorkányok körében a Samhaint. Ezen időszak meghatározó eleme a sütőtök.

Scott Cunningham wicca-szakértő szerint a tököt a víz és a hold uralja. Az őszi idő szimbóluma, különösen Észak-Amerikában, és évtizedek óta. A tök számos varázslatos tulajdonsággal rendelkezik, többek között: jólétet, növekedést, termékenységet, kreativitást, vitalitást hoz, és remek szellem- illetve negatív energiaűző tulajdonságokkal is bír.
 

Tökvarázs a jósálmokért

Ezt a varázslatot bármelyik nap elvégezheted, de szombati napon még erősebb hatást érhetsz el.

Faragj ki egy tököt tetszés szerint, nagyszerű halloweeni dísz lesz belőle. Ha nincs kedved hozzá, az is elég, ha kikaparod és beleteszel egy fehér gyertyát.
Ezenfelül szükséged lesz még egy kis sült tökre vagy bármilyen más formája megfelel, amit szívesen elfogyasztasz.

Tehát, gyújtsd meg a gyertyát és így szólj: „Felragyogott a töklámpás, elűzi a sötétséget, elhúzza a jövőt elválasztó fátylat, így hát elmémet megvilágosítva az éjszaka, bepillantást enged a következő évembe.”

Közben fogyaszd el a sütőtöködet és koncentrálj arra, amire a leginkább kíváncsi vagy. Ezt követően menj lefeküdni és ha van rád mód, biztonságos körülmények között hagyd égve a gyertyát.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL