MÁGIA

7 egyperces varázslat, amihez szinte csak sütőtökre lesz szükséged

Nemcsak a sütőtökös finomságoknak van szezonja, hanem a sütőtökös varázslatoknak is! Van néhány különleges bőség, kívánság és rontásűző varázslat, amit csak mostanában tudsz elvégezni és amikhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.

Az őszi időszak igen varázslatos, többek között azért, mert októberben ünneplik a Halloweent, illetve a boszorkányok körében a Samhaint. Ezen időszak meghatározó eleme a sütőtök.

Scott Cunningham wicca-szakértő szerint a tököt a víz és a hold uralja. Az őszi idő szimbóluma, különösen Észak-Amerikában, és évtizedek óta. A tök számos varázslatos tulajdonsággal rendelkezik, többek között: jólétet, növekedést, termékenységet, kreativitást, vitalitást hoz, és remek szellem- illetve negatív energiaűző tulajdonságokkal is bír.
 

Szerencseidéző varázs

Csütörtöki napon, kapard ki a sütőtökből a magokat. Tisztítsd meg őket. Majd dobd a forró serpenyőre, és fűszerezd meg őket fahéjjal, szerecsendióval és ánizzsal. Miközben kavargatod, így szólj: „Szerecsendió, ánizs és fahéj hozzá a szerencsét, míg a sikert és a bőséget a tökmag biztosítja. Amihez csak hozzáérek, az arannyá válik.”

Miután megsültek a magok, és kihűltek, tedd őket egy üvegcsébe. Rázd meg alaposan és így szólj: „Amikor csak az üvegen a magok csilingelnek, azonnal hozzám pártol a szerencse.”

Érdemes nap elején mindig megrázni. 1 hónap után a magokat ásd el a földbe és nyugodtan megismételheted a varázslatot.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL