MÁGIA

7 egyperces varázslat, amihez szinte csak sütőtökre lesz szükséged

Nemcsak a sütőtökös finomságoknak van szezonja, hanem a sütőtökös varázslatoknak is! Van néhány különleges bőség, kívánság és rontásűző varázslat, amit csak mostanában tudsz elvégezni és amikhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.

Az őszi időszak igen varázslatos, többek között azért, mert októberben ünneplik a Halloweent, illetve a boszorkányok körében a Samhaint. Ezen időszak meghatározó eleme a sütőtök.

Scott Cunningham wicca-szakértő szerint a tököt a víz és a hold uralja. Az őszi idő szimbóluma, különösen Észak-Amerikában, és évtizedek óta. A tök számos varázslatos tulajdonsággal rendelkezik, többek között: jólétet, növekedést, termékenységet, kreativitást, vitalitást hoz, és remek szellem- illetve negatív energiaűző tulajdonságokkal is bír.
 

Termékenységi varázslat

Ha szeretnél mielőbb teherbe esni, akkor hétfői napon menj a szabadba. Vigyél magaddal egy kis darab sütőtököt meg a magvait. A tökbe karcold bele vagy rajzold rá a képen látható szimbólumot. Gyújts egy fehér gyertyát, áss egy kis gödröt, tedd bele a sütőtöket, rá néhány hajszáladat, körömdarabodat és végül a magvakat, majd így szólj: „A tökben is jelen vannak az élet csírái, az én testem is készen áll megtermékenyülni. Varázsom tegye meleggé és otthonossá méhemet, hogy szívesen beköltözzön egy kis lélek. Áldják meg testemet a föld szellemei, hadd kerüljek végre áldott állapotba.”

Temesd be a gödröt és ezzel készen is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL