MÁGIA

7 egyperces varázslat, amihez szinte csak sütőtökre lesz szükséged

Nemcsak a sütőtökös finomságoknak van szezonja, hanem a sütőtökös varázslatoknak is! Van néhány különleges bőség, kívánság és rontásűző varázslat, amit csak mostanában tudsz elvégezni és amikhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.

Az őszi időszak igen varázslatos, többek között azért, mert októberben ünneplik a Halloweent, illetve a boszorkányok körében a Samhaint. Ezen időszak meghatározó eleme a sütőtök.

Scott Cunningham wicca-szakértő szerint a tököt a víz és a hold uralja. Az őszi idő szimbóluma, különösen Észak-Amerikában, és évtizedek óta. A tök számos varázslatos tulajdonsággal rendelkezik, többek között: jólétet, növekedést, termékenységet, kreativitást, vitalitást hoz, és remek szellem- illetve negatív energiaűző tulajdonságokkal is bír.
 

Ajándék a bőség istennőjének

Kérd a kelta bőség istennőjének, Áine-nak áldását azzal, hogy megajándékozod egy csütörtöki napon.

Ezt is végezheted a szabadban, de akár otthonodban is. Az oltárodon legyen tök és tegyél még hozzá bort, vagy sört, esetleg tejet, süteményt, virágot, szívből jövő ajándékokat az istennőnek.

Előbb relaxálj, hangolódj rá a vele való kapcsolatra, majd így szólj: „Kérem a föld istennőjét, hogy hallgassa meg hozzászóló fohászomat. Kérlek téged Áine, vedd magad magadhoz szerény, de szívből jövő ajándékomat és ha elnyerte tetszésedet, úgy hozz nekem bőséget és jólétet, hadd legyen meg mindenem.”

Imádkozhatsz hozzá tovább is, ha jól esik. Köszönd meg neki, hogy meghallgatott, utána hagyd mindent az oltáron egy éjszaka erejéig. Ha pedig a szabadban végezted, akkor hagyd ott bátran az ajándékokat, az italt pedig öntsd a földre.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL