MÁGIA

7 egyperces mágia, amellyel hatástalaníthatod az átkot és a rontást

Nem csak akkor kerülhet átok vagy rontás ránk, ha egyenesen az arcunkba mondják. Az előző életünkből is magunkkal hozhatjuk. Sajnos az is elég lehet, ha valaki igazán rosszat kíván nekünk vagy ha mi magunk termelünk annyi negatív energiát, amit folyamatosan magunkkal cipelünk és mérgezzük vele az életünket. De ezzel a 7 egyperces mágiának a segítségével sikeresen leveheted őket magadról!

Ha csak nem egy nagyon nagyhatalmú személy rakta rád, akkor gond nélkül le fogod tudni venni magadról ennek a 7 egyperces mágiának a segítségével. A varázslatot alig egy perc alatt el lehet végezni, de persze kell egy kis idő, amíg hat is! Szombati napon, fogyó hold idején végezd el a választott ceremóniát:

Átokolvasztó varázs

Ehhez a varázslathoz szükséged lesz egy fekete gyertyára. Kend be mézzel és ragassz rá néhány hajszálat. Azután állítsd rá a fényképedre és mondd: „Átok, átok, átok ver engem, de ma bizony leégetem, megszüntetem. Ahogy a viasz olvad, úgy tűnik el rólam, Isten tüze szüntesse be és reggelre tiszta legyek!”

Égesd le az éjszaka folyamán tűzbiztos körülmények között a gyertyát. Az lenne a legjobb, ha a viasz a fényképedre is folyna.
  

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL