MÁGIA

6 mágia, amelynek segítségével megtisztíthatod otthonodat a szellemektől és a negatív energiáktól

Időről-időre egyébként is ajánlatos megtisztítani otthonunkat energetikai szinten is. Akár érezzük, tapasztaljuk a szellemek vagy a negatív energiák jelenlétét, akár nem. Hiszen épp így kerülhetjük el a szembesülést velük. Ezzel a 6 gyors és kifejezetten hatékony mágiának a segítségével sikerülni is fog megszabadulni a negatív energiáktól!

Végezd el fogyó hold idején a következő 6 mágia egyikét, amellyel sikeresen megtisztíthatod otthonodat: 

Átokoldó mágia

Ha úgy érzed, el van átkozva az otthonod, próbáld ki ezt a mágiát! Az átok megszüntetésének leghatékonyabb módja a megbocsátás és a szeretet ereje. Ne feledd, hogy az „átok” egyszerűen az irigység vagy gyűlölet gondolatainak energetikai megnyilvánulása lehet, amelyet valaki feléd irányított.

Szükséged lesz:

• 1 fehér gyertya
• 7 fekete gyertya
• Egy tál sós víz

A fehér gyertya legyen középen. Köré helyezd el a 7 fekete gyertyát. Gyújtsd meg őket. Vedd a kezedbe a sósvízzel teli tálat és a mutatóujjaddal kevergesd az óramutató járásával megegyezően, miközben ezt mondod: 

„Átkozottul érzem magam.”

Hagyd, hogy az érzések felszínre kerüljenek, így folytasd:

„Arra kérem az isteni fényt, hogy segítsen nekem a teljes megbocsátásban. Senkit sem hibáztatok, senkin sem akarok bosszút állni, csak szabad akarok lenni. Szeretettel fordulok az élők és a holtak felé, kérem az isteni fényt, hogy a szeretetével tisztítsa meg és hozza egyensúlyba az energiamezőmet, fizikai testemet, mentális testemet, a lelki testemet és az otthonom energiáit. Arra kérem az isteni fényt, hogy töltse meg lényemet és otthonomat szeretettel és a folyamatos megbocsátás energiájával. Nagyon hálás vagyok. Ámen."

Hagyd a gyertyákat leégni. A tálka vizet tedd otthonod centrumába éjszakára és másnap öntsd ki az otthonod elé.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL