MÁGIA

6 mágia, amelynek segítségével megtisztíthatod otthonodat a szellemektől és a negatív energiáktól

Időről-időre egyébként is ajánlatos megtisztítani otthonunkat energetikai szinten is. Akár érezzük, tapasztaljuk a szellemek vagy a negatív energiák jelenlétét, akár nem. Hiszen épp így kerülhetjük el a szembesülést velük. Ezzel a 6 gyors és kifejezetten hatékony mágiának a segítségével sikerülni is fog megszabadulni a negatív energiáktól!

Végezd el fogyó hold idején a következő 6 mágia egyikét, amellyel sikeresen megtisztíthatod otthonodat: 

Átokoldó mágia

Ha úgy érzed, el van átkozva az otthonod, próbáld ki ezt a mágiát! Az átok megszüntetésének leghatékonyabb módja a megbocsátás és a szeretet ereje. Ne feledd, hogy az „átok” egyszerűen az irigység vagy gyűlölet gondolatainak energetikai megnyilvánulása lehet, amelyet valaki feléd irányított.

Szükséged lesz:

• 1 fehér gyertya
• 7 fekete gyertya
• Egy tál sós víz

A fehér gyertya legyen középen. Köré helyezd el a 7 fekete gyertyát. Gyújtsd meg őket. Vedd a kezedbe a sósvízzel teli tálat és a mutatóujjaddal kevergesd az óramutató járásával megegyezően, miközben ezt mondod: 

„Átkozottul érzem magam.”

Hagyd, hogy az érzések felszínre kerüljenek, így folytasd:

„Arra kérem az isteni fényt, hogy segítsen nekem a teljes megbocsátásban. Senkit sem hibáztatok, senkin sem akarok bosszút állni, csak szabad akarok lenni. Szeretettel fordulok az élők és a holtak felé, kérem az isteni fényt, hogy a szeretetével tisztítsa meg és hozza egyensúlyba az energiamezőmet, fizikai testemet, mentális testemet, a lelki testemet és az otthonom energiáit. Arra kérem az isteni fényt, hogy töltse meg lényemet és otthonomat szeretettel és a folyamatos megbocsátás energiájával. Nagyon hálás vagyok. Ámen."

Hagyd a gyertyákat leégni. A tálka vizet tedd otthonod centrumába éjszakára és másnap öntsd ki az otthonod elé.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL