Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

6 egyperces szerelmi varázslat, amelynek segítségével még az ősszel párra lelhetsz!

Szerző:
Szabó Anna
Még nem lelted meg az igazit? Nos, a mágia sem ígér csodát, de közelebb vihet a vágyadhoz! Ismerkedj továbbra is, keresgéld a párodat és végezd el a 8 egyperces mágia egyikét, amellyel megtámogathatod az erőfeszítéseidet!

Válassz egyet a 6 egyperces szerelmi varázslat közül, amelynek segítségével jó eséllyel meglelheted a párodat még az ősszel!

A varázslatokat pénteken, növő hold idején kell elvégezni:
 

Egyszerű Tarot mágia

Nyomtasd ki a Tarot Szeretők lapját. Gyújts két rózsaszínű gyertyát és kösd össze őket egy piros fonallal. Egy tál rózsavízbe helyezd a képedet. Fogd a kezeid közé a Tarot lapját és képzeld el, hogy te vagy a lapon a kedveseddel. Éld át milyen lesz párkapcsolatban élned. Azután mondd: „Megidézem a Szeretők lapjának energiáját, hogy keljen útra és keresse meg haladéktalanul társamat, kit a sors nekem szánt. Hozzák el őt nekem az ősz szelei, és vele együtt a boldogságomat is!”

Tedd a képet a vízbe és hagyd ott éjszakára. A gyertyákat égesd le biztonságos körülmények között, reggel pedig mosd meg az arcodat a rózsavízzel! A képeket szárítsd meg és tedd biztos helyre, amíg tart az ősz.

 

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL