MÁGIA

5 szörnyen erős Beltane-i szerelmi mágia a közelgő boszorkányok ünnepére

Beltane, ami április 30.-ai éjszakától egészen május elseje reggeléig tart, az egyik legősibb ősi ír-kelta ünnep. A kelta, druida tűzfesztivál, a Nagy Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünneplik meg és velük együtt a természet érését és a termékenységet. Híres ez a nap a szerelmi mágiák végzéséről, az örömtüzek gyújtásáról és a boszorkányok mulatozásáról. Válj egy napra te is boszorkánnyá és végezd el az egyik erőteljes szerelmi mágiát!

Beltane bor

Kellékek: 3 db gyertya (piros, rózsaszín, zöld, 4 köménymag, 1 teáskanál édesgyökér, 1 fekete tea filter, 1 teáskanál csipkebogyó, 6 db rózsaszirom, 1 dl rum.

Gyújtsd meg a gyertyákat a lábas előtt, ahol elkészíted a bájitalt. Két csészényi forró vízbe rakd a növényi komponenseket. Majd az írókezeddel a gőzben, körözz háromszor a fortyogó ital felett és vizualizáld vágyadat, érzed magadban a szerelmet.

Forrás után 10 perccel leveheted, szűrd át és ülj le vele egy számodra kellemes, megnyugtató helyre. Fogd a kezedbe kedvesed fotóját és mond:

„Amint a csésze az ajkaimhoz ér,
Megiszom a folyékony szerelmet lassanként,
Rózsa, csipke és kömény,
Édesgyökér hozd el és maradjon mellettem a szerelmem.”

Idd meg az italt és közben behunyt szemmel lásd tisztán magad előtt, mire vágysz, milyen legyen a szerelmetek. Érezd, hogy átjár a bájital, de nem csak téged, hanem szerelmedet is, és ahogy elönt a forróság, úgy ébred fel bennetek a szerelem folyékony tűz formájában, amely aztán összecsap és egy nagy lángoszlopként egyesültök. Ha van párod, természetesen vele együtt is elfogyaszthatod a nagyobb és erősebb szerelemért.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL