MÁGIA

5 szörnyen erős almavarázslat vágyaid eléréséhez! – Az eredmény több, mint meglepő!

Szinte csak egy almára lesz szükséged. Cserébe kaphatsz szerelmet, bőséget vagy épp jó egészséget! De még a rontást is leveheted magadról! Nem kell más tenned hozzá, mint elvégezni a választott varázslatot és természetesen beszerezni egy almát.

Varázsold elő vágyaidat az 5 alma varázslat egyikével:

3. - 4. Gyógyító almavarázslat és átokégető almavarázs

Mindkét varázslat alapja ugyanaz. Szombati napon, fogyó holdkor gyújts egy fekete gyertyát, fogj a kezedbe egy almát. Ürítsd ki elmédet és mondd: „Az éjszaka folyamán áradjon át minden nyűgöm-nyavalyám ebbe az almába. Szabaduljak meg végleg testi-lelki nyomoromtól, hogy újra egészséges legyek.” Ha szeretnéd, hozzáteheted a saját szavaiddal, milyen konkrét betegségtől szabadulnál.

Ám ha úgy érzed, átok, rontás ül rajtad, így szóljon az ige: „Az éjszaka folyamán áradjon át testemből az átok ebbe az almába. Bármilyen negatív energia és is legyen rajtam, az száműzöm ebbe az almába. Mágnesként szívja ki belőlem a rosszat, eltávolít rólam minden gonoszat.”

Ezután aludj el úgy, hogy az alma a kezedben van. Másnap reggel vagy este pedig dobd a tűzre. Gyógyító varázslat esetén így szóljon az ige: „Váljék a tűz martalékává a betegségem. Megtisztultam, újra egészséges vagyok!”

Átoklevétel esetén ezt mondd: „Váljék a tűz martalékává az átok mely engem nyomott. Megtisztultam, újra szabad vagyok!”

Ezután égess el az este folyamán egy fehér gyertyát, hogy teljesen megtisztulhass.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL