MÁGIA

5 sikermágia, amivel elérheted céljaid és vágyaid megvalósulását - Átmentek a próbán!

Tegyél meg emberként mindent a céljaidért. Küzdj, tarts ki, légy türelmes és élj a lehetőségeiddel. Ám miért ne élhetnél a majdhogynem garantált siker érdekében egy csipetnyi mágiával? Végezd el az 5 közül bármelyik sikermágiát és valósítsd meg vágyaidat és céljaidat mielőbb! Letesztelt varázslatokról beszélünk!

 

Lehetőség szerint mindig figyelj oda, hogy a varázslatot növő holdkor és az itt található megfelelési napok szerint végezd el, mert annál biztosabb lesz a siker. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Elixír varázs

Írd le egy kis papírra a célodat. Tedd egy olyan kis üvegbe, amiben tigrisszem, malachit, aventurin és pirit van. Tedd rá a kezedet és mond: „A víz áldja meg, a víz építse fel, a kövek alapozzák meg és a kövek tartják meg.” Majd hagyd egy éjszakát ázni.

Másnap reggel mielőtt meginnád, keverd fel vagy rázd fel az üveget háromszor és mond: „Felépült vágyam vára idebent és mikor megiszom, belém költözik a biztos sikerrel együtt.”

Végül nincs más dolgod, mint meginni a vizet és közben koncentrálj arra, hogy a sikered kulcsa valóban beléd költözik és eléred a célodat. A köveket pedig tisztítsd meg, mielőtt újra használatba veszed őket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL