Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 pünkösdi varázslat, amely szerelmet, bőséget, jóslatot hoz neked - Élj Pünkösd varázsával!

Szerző:
Szabó Anna
Kár lenne kihagynod a pünkösdvasárnapot és pünkösdhétfőt, amelyek felettébb nagy mágikus hatalommal bíró napok, hiszen ilyenkor a Szentlélek, vagy más kontextusban az egyetemes erő, a kozmikus energiák kiáradását ünnepeljük, amit természetesen ezzel az 5 különleges pünkösdi varázslattal megfoghatsz és felhasználhatsz titkos vágyaid megvalósításának céljából!

{KEPGALERIA}

A pünkösdi rózsa jóslata

Beleszeretnél pillantani a jövődbe? Akkor pünkösdvasárnap este a következőt kell tenned:

Gyújts egy lila gyertyát és füstölj levendulával vagy zsályával. Tégy a gyertya elé az oltárodra lehetőleg egy fehér színű babarózsát. Csepegtess párat a már előre elkészített álomolajból e szavak kíséretében: „Pünkösdvasárnap a Szentlélek megnyitotta kapuit, most, mikor indulok aludni, éjszaka meglátom azt, amit úgy szeretnék tudni. Az égiek csókját érzem szemeimen, mely a jövő titkát felfedi előttem, s tudni fogom, hogy látomásaimat az angyaloknak köszönhetem.”

Mikor lefeküdni mész, vidd magaddal a rózsát is és tedd a párnád alá vagy legalábbis mellé a fejed közelébe és azzal a tudattal aludj el, hogy álmodban látni fogod a jövődet vagy amit tudni szeretnél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL