Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 pünkösdi varázslat, amely szerelmet, bőséget, jóslatot hoz neked - Élj Pünkösd varázsával!

Szerző:
Szabó Anna
Kár lenne kihagynod a pünkösdvasárnapot és pünkösdhétfőt, amelyek felettébb nagy mágikus hatalommal bíró napok, hiszen ilyenkor a Szentlélek, vagy más kontextusban az egyetemes erő, a kozmikus energiák kiáradását ünnepeljük, amit természetesen ezzel az 5 különleges pünkösdi varázslattal megfoghatsz és felhasználhatsz titkos vágyaid megvalósításának céljából!

{KEPGALERIA}

Pünkösdi rózsa a bőségért és jólétért

Hétfőn a délelőtti órákban, gyújts egy zöld vagy aranyszínű gyertyát. Tégy köré sok pénzt vagy bármi olyat, ami szimbolizálja a gazdagságot és a jólétet. Tehetsz oda kenyeret és bort, lópatkót, lóherét, akármit. Ha szeretnéd, a sajátodén kívül, tedd oda azoknak is a fotóját, akiknek szintén gazdagságot és jólétet kívánsz.

Szükséged lesz minimum 7 szál babarózsára, de akár több is lehet. Tedd az oltárodra a gyertyák és a pénzzel kapcsolatos tárgyak elé, majd relaxálj a vágyadra. Képzeld el, ahogy bőségben élsz, akár a szeretteiddel együtt. Utána mondhatod az igét: „Mindig legyen kenyér az asztalon, pénz az erszényemben, és boldogságom a jólétben. Kívánok sok szerencsét és bőséget magamnak (és szeretteimnek) és mindazoknak, kik osztoznak sorsomban, mert ha nekem lesz, úgy jut majd belőle másnak is, így élünk majd szeretetben, békességben és jólétben.”

Este majd még gyújtsd meg a gyertyát és relaxálj a vágyadra, de napközben fontos, hogy elajándékozd a 7 babarózsát. Odaadhatod szeretteidnek, barátaidnak, akárkinek, akinek szívből tudod adni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL