Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 pünkösdi varázslat, amely szerelmet, bőséget, jóslatot hoz neked - Élj Pünkösd varázsával!

Szerző:
Szabó Anna
Kár lenne kihagynod a pünkösdvasárnapot és pünkösdhétfőt, amelyek felettébb nagy mágikus hatalommal bíró napok, hiszen ilyenkor a Szentlélek, vagy más kontextusban az egyetemes erő, a kozmikus energiák kiáradását ünnepeljük, amit természetesen ezzel az 5 különleges pünkösdi varázslattal megfoghatsz és felhasználhatsz titkos vágyaid megvalósításának céljából!

{KEPGALERIA}

Pünkösdi rózsa a meglévő szerelem megerősítésére

Amennyiben a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd megerősíteni, szenvedélyesebbé és tüzesebbé tenni, tedd a következőt pünkösdvasárnap este:

Fogj két piros gyertyát. Az egyikbe a párod, a másikba a saját nevedet harcold illetve két fél szívet, hogy amikor egymás mellé helyezed őket egy egész legyen. Kend be őket rózsaolajjal. Majd kösd össze egy rózsaszín szalaggal.

Ezután tedd őket úgy, hogy rózsaszirmokkal szórhasd meg az aljukat és a tetejében még füstölj rózsával is.

Amikor elkészültél, fogj a kezedbe egy pünkösdi rózsát. Lehetőség szerint pirosat, de bármilyen más szín is megteszi. Vizualizáld, hogy milyen szerelemre, kapcsolatra vágysz utána, majd mond hangosan: „Pünkösd vasárnap van, s már kivirágzott a pünkösdi rózsám, amit ma szerelmemmel együtt kedvesemnek adom, aki ha elfogadja, saját szívét adja ajándékba. Attól a perctől kezdve szerelmünk az égben köttetett, s e kötelék legyen erős és tüzes, hogy azt még az ég se téphesse ketté. Az istenek áldják szerelmünket, hogy az örökké éljen!”

Csókold meg a rózsát háromszor és tedd a szívedhez egy pár pillanatra, és gondolj a kedvesedre és arra, milyen lesz a kapcsolatotok.

Végül add át a rózsát a kedvesednek, a gyertyákat pedig égesd le.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL