Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 pünkösdi varázslat, amely szerelmet, bőséget, jóslatot hoz neked - Élj Pünkösd varázsával!

Szerző:
Szabó Anna
Kár lenne kihagynod a pünkösdvasárnapot és pünkösdhétfőt, amelyek felettébb nagy mágikus hatalommal bíró napok, hiszen ilyenkor a Szentlélek, vagy más kontextusban az egyetemes erő, a kozmikus energiák kiáradását ünnepeljük, amit természetesen ezzel az 5 különleges pünkösdi varázslattal megfoghatsz és felhasználhatsz titkos vágyaid megvalósításának céljából!

{KEPGALERIA}

Pünkösdi rózsa az új szerelemért

Ha új szerelemre vágysz, nincs más dolgod, mint pünkösdhétfőn a következőt tenni:

Gyújts 2 darab rózsaszínű gyertyát. Kend be őket mézzel és tedd őket egymás mellé, hogy összeragadjanak. Szükséged lesz két darab rózsaszínű pünkösdi rózsára, de ha más színű, az sem baj. Közben füstölj rózsával.

Vedd kezedbe a rózsákat és vizualizáld a vágyadat. Mikor felkészültél fog egy piros cérnát és e szavak kíséretében kezd el lentről felfelé haladva összekötni a rózsák szárát: „Szerelem, szerelem, úgy vágyom rád kedvesem. Jöjj el hozzám bárhol is légy, kérlek sietve jöjj elibém. Ha te vagy, akit nekem az égiek szántak, találkozzunk még az idei nyáron, hadd ne kelljen a következő Pünkösdig várnom. Szerelem, szerelem, úgy vágyom rád kedvesem, sorsunk már összefonódott, mert lelki társamat szólítom, s hogy a varázslat ide vonzzon.”

Tedd vázába az összekötözött virágot. Innentől kezdve gyújtsd meg mindennap a gyertyákat, amíg le nem égnek, gondozd nagy szeretettel a virágaidat, és csókold meg őket minden áldott nap e szavakkal, amíg el nem hervadnak: „Napról napra egyre közelebb vagy.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL