MÁGIA

5 mágikus bájital, amire szükséged lehet az ősszel

Mire lehet szükségünk az ősszel?  Többek között jó egészségre, gyógyulásra ha megfáztunk vagy felfáztunk, és egy kis lelki erőre is. Vedd szemügyre az 5 mágikus bájitalt, - vagy ha úgy tetszik, akkor teát csipetnyi mágiával - mert még az is lehet, hogy szükséged lehet valamelyikre! Ráadásul teljesen természetesek, egészségesek és mindennek a tetejében még finomak is!

Fontos! Maximum egy hétig, napi egy-két csészével érdemes inni a keverékeket (kivéve az immunerősítőt, és a lélekerősítőt, ezeket lehet több ideig is) és előtte győződj meg arról, hogy egyik összetevőre sem vagy érzékeny!

Ahhoz, hogy igazán hatásos legyen, érdemes egy héten keresztül megismételni a választott  bájital kúrát.

 

{KEPGALERIA}

Lélekerősítő bájital

Ha szeretnél lelkileg végig a toppon maradni, elkerülve az őszi depressziót, rosszkedvet, a következő keveréket kell elkészítened:

1 tk levendula, 1 tk citromfű, 1 tk orbáncfű, 1 tk macskagyökér

Érdemes a reggeli órákban elvégezned ezt a kis szertartást.

Tedd ki a napra a kész keveréket, amit tetszés szerint mézzel is édesíthetsz. Hagyd minimum 10 percig a napfényen töltődni és közben tedd fölé a kezeidet és mond el az igét: „Hatalmas Napisten, költözz bele italomba. Öleld át csészémet gyógyító és erőt adó napsugaraiddal, hogy gond nélkül kibírjam a sötét időszakot. Lehet, hogy odakint hideg és zord idő van, de szívemben napsütés honol.”

Ezután maradj a napon, hunyd be a szemedet, képzeld el, ahogy feltölt a Nap energiával és élettel, és lassan idd meg a bájitalodat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL