MÁGIA

5 hihetetlenül erős termékenységi varázslat - Vigyázz, mert tényleg terhes lehetsz!

Szeretnéd megtámogatni egy kicsit a természetes folyamatokat, hogy teherbe ess? Vagy orvosi kezelés alatt állsz és annak a hatását szeretnéd felerősíteni? Ne gondolkodj rajta sokat, te csak végezd el az 5 termékenységi varázslat valamelyikét és bízd a többit a mágiára! De jól gondold meg, mert az extra erős varázslatok következtében ne csodálkozz, ha tényleg úton lesz a baba!

 

Fontos, ha sikeres lesz valamelyik varázslat, utána mindenképpen mutass be étel-ital áldozatot annak, akitől a segítséget kaptad! Ezzel hálálhatod meg a segítségét!

 

{KEPGALERIA}

Tündérvarázs a teherbeesésért

Vasárnapi napon moss meg és vágj fel egy almát és egy banánt. Utána menj ki a szabadba egy nyírfához vagy bármilyen máshoz, de jó volna, ha erdőbe mennél. Keress egy alkalmas fát és öntsd a gyökereihez a gyümölcsöket. Majd helyezkedj el kényelmesen, vizualizáld a célodat, ábrándozz arról, hogy terhes vagy és már megszülted a gyermekedet, majd mond el a fohászt:
Erdő istene és istennője, erdei apró lények, vegyétek e szerelemgyümölcsöket és hallgassátok meg velük együtt kérésemet. Itt hagyom nektek ezt az achátot és mikor visszatérek, gyermeket leljem benne, akinek otthona aztán testem legyen.”
Hagyd ott a követ a fa gyökereinél eldugva és másnap menj vissza érte. Mikor elveszed, mond: „Gyermeket adtatok nekem és ezt soha el nem felejtem. Jöjj gyermekem, haza viszlek!”
Ezután mindig hord magadnál a követ!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL