MÁGIA

5 gyors segítséget nyújtó asztromágia a Mars bolygóval

Hogy miben lehet segítségedre a Mars bolygó mágikus szinten? Olyan harci erőt ad, amivel legyőzheted az akadályokat, illetve jó stratégiai képességeket, hogy könnyedén megold a problémáidat. Segíthet győzedelmeskedni a rossz akarókkal szemben vagy vitás ügyben. Mindemellett plusz energiáit adhat a mindennapokban. Csak igénybe kell venned hozzá a megfelelő marsi asztromágiát!

Győzelem egy vitás helyzetben/rossz akaró felett

A varázslat előtt végy rituális tisztító fürdőt. Meggyújtasz egy piros gyertyát, amin ott van a Mars jele. Füstölj babérral. Bőrbarát filccel érdemes magadra is felfesteni a Mars jelét a mellkasodra. A varázslat idejére az arcodra is húzz két-két csíkot mindkét oldalra, ahogy azt elődök is tették harc előtt. Legyen elől egy kis fémtálka, az ellenség vagy rosszakaró személy nevét írd fel egy kis cetlire, vagy azokét, akikkel szemben győzni szeretnél. Lehet egy csoportos elnevezésük is. Ezután relaxálj, stuffold fel magad, jöjj harci lázba, képzeld el magad hős harcosként, aki legyőzi őket, lásd magad előtt döbbent arcukat. Mikor eléggé felszívtad magad, mond el az igét: „Nekem Ti/Te (a szöveg aszerint alakul, hányan vannak) nem árthattok, a közelembe se értek, mert az én szívemben Mars szíve dobog. A hatalmas isten áldását élvezem, könnyűszerrel söpröm el az utamból ellenségeimet. Szívemben tomboló harci tüzem elemészt és megfélemlít benneteket, meghajlásra késztet. Elsöprő győzelmet aratok felettetek!” Hogyha van fix dátum, mikor lenne ez szerencsés, akkor mond ki hangosan.

Égesd el a cetlit, majd önts a poraira egy kis viaszt, amibe karcold bele a Mars jelét. Legyen nálad, amikor a vita fog várhatóan zajlani.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL