MÁGIA

5 gyönyörű és bitang erős Anyák-napi varázslat - Mert anyaként ez jár neked!

Nem csak hogy jár, de te is tudod a legsikeresebben elvégezni ezeket a varázslatokat! Használd ki a közelgő Anyák-napi energiákat, mikor csak úgy burjánzik a teremtő és termékeny erő. Válassz egy szimpatikus varázslatot, védd meg gyermekeidet, hozz életükbe boldogságot vagy akár a magadéba, a romantikus szerelemmel együtt! Mert anyaként, hatalmad van!

Egy anya kívánsága


Kívánságvarázslat az anyáknak...

Nincs más dolgod, mint orgonával díszíteni oltárodat és meggyújtani egy fehér gyertyát. Írd le egy kis cetlire a kívánságodat, a vágyadat. Utána csepegtess rá egy kis szenteltvizet, majd szórj rá egy kis majorannát. Várd meg, amíg megszárad, addig vizualizáld a vágyadat. Amint megtörtént, mond hangosan: „Hangom zúgjon el a Legfelsőbb Anya füléig, aki szívét érintse meg fohászom és teljesítse a kívánságom.”

Olvasd fel hangosan kívánságodat, majd kösd össze a cetlit két kis babérlevéllel. Égesd el, majd és fémedénybe tépj pár orgonavirágot. Menj az ablakhoz vagy a szabadba és szórd szét  a tál tartalmát e szavakkal: „Orgonavirága hátán utazzon kívánságom, míg célba ér és valóra válik.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL