MÁGIA

5 felettébb hatásos gyerekmágia, amivel megvédheted és biztosíthatod gyermeked jövőjét

Hiszed vagy sem, egy anya mágiája rendkívül erős, ugyanis az ő tiszta szeretetük hatalmas varázserőt rejt. Ezzel az erővel pedig hegyeket lennének képesek mozgatni. Ezért mindegy, hogy mennyi idős a gyereke, ha egy anya mágikusan gondoskodni kíván gyermeke jövőjéről és védelméről, az szinte garantált sikerrel jár! Tedd meg te is ezzel az 5 varázslat valamelyikével!

{KEPGALERIA}

Tükörbűbáj minden gonoszság ellen

Szombaton, növő hold idején, gyújts három fekete gyertyát, ahány gyermekedért szól a varázs. Helyezed el háromszög alakba. Tégy középre gyerekeidről egy közös képet – vagy akár egyet-egyet – az oltárodra. Közben füstölj zsályával.

A képekkel egy vonalba, a háromszögön kívülre helyezz egy tükröt. Lásd benne az arcodat. Gondolj egy kicsit azokra a rossz emberekre, rossz akarókra, - akár nem csak halandókra - akik árthatnának a gyerekeinek. Majd egy kis dühvel telve, mond a tükörbe: „Gonoszság fiai, megátalkodott emberek, átokverte démonok és szellemek, minden negativitás a világban, szólítalak benneteket, hogy jól nézzétek meg ezt az arcot a tükörben, mert ezzel fogtok találkozni ha a gyermekemet bántani merítek! Minden gonosz és negatív tettetek, minden gondolatotok és érzésetek szálljon vissza rátok háromszorosan ha csak az én gyerekemnek ártani próbáltok! Szakadjon rátok akkor az ég haragja, mert nem lesznek az istenek kegyesek hozzátok!”

Utána gyere ki a tükörből és hagyd az éjszaka alatt leégni a gyertyákat. Másnap a tükröt, a képeket és a gyertyacsonkokat rakd egy fekete kendőbe és tedd biztos helyre. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL