MÁGIA

5 felettébb hatásos gyerekmágia, amivel megvédheted és biztosíthatod gyermeked jövőjét

Hiszed vagy sem, egy anya mágiája rendkívül erős, ugyanis az ő tiszta szeretetük hatalmas varázserőt rejt. Ezzel az erővel pedig hegyeket lennének képesek mozgatni. Ezért mindegy, hogy mennyi idős a gyereke, ha egy anya mágikusan gondoskodni kíván gyermeke jövőjéről és védelméről, az szinte garantált sikerrel jár! Tedd meg te is ezzel az 5 varázslat valamelyikével!

{KEPGALERIA}

Tejben-vajban bűbáj

Ehhez is szükséged lesz annyi megszemélyesített vudu babára, ahány gyereked van. Aztán csütörtökön gyújts annyi arany gyertyát, amennyi gyermekedért dolgozol.

Legyen két kis tál, az egyikben olvasztott vaj, a másikban tej.

Gyűjtsd magadhoz az energiákat majd mond az igét  a szerint hány gyerekért mondod: „Ha rajtam múlna mindent megadnék neked, ezért tejben s vajban fürdetlek, megajándékozlak gazdagsággal és bőséggel, szépséggel s szeretettel, örökké fényeskedő, ki nem hunyó szerencse csillaggal, hogy álmaid és vágyaid megvalósuljanak.”

Ekkor tedd a vudu babákat mindegyik tálba egy rövid kis időre, végig vizualizálj és küld a pozitív energiákat a varázsba. Utána helyezd egy fehér anyagba és csomagold be őket. Majd lehetőség szerint mielőbb ásd el őket és öntsd rájuk a maradék vajat és tejet.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL