Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 döbbenetes sikert aratott szerelmi mágia Valentin-napra - Nehogy elfelejtsd bevetni valamelyiket!

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a Valentin-nap és neked nincs párod? Sebaj, nassolás és romantikus filmnézés helyett vess be egy jó kis mágiát, ami rövidesen meghozza a szerelmet! Vagy már van kedvesed? Akkor erősítsd meg vele a kapcsolatok, fűtsétek fel a szenvedélyt köztetek! Varázsolj magadnak ellenállhatatlan kisugárzást és maxi szexi vonzerőt! Igen, ezekkel a mágiákkal!

 

Nincs más dolgod, mint Valentin-napon elvégezni a kiválasztott mágiát és élvezni a hatását!

Ezeket a mágiákat bármikor máskor is elvégezheted, de kétségtelenül Valentin-napon a leghatásosabbak!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szerelmi zálog szentelése

Kedveskedj valamilyen aprósággal a párodnak, de ez a valami legyen személyes! Készíts neki egy kis amulettet, talizmánt vagy olyan ékszert vegyél neki, amit viselhet. A cél az, hogy egy jelképes ajándékot vegyél vagy készíts neki, amit magánál hordhat. De előbb szenteld meg ezzel a varázslattal.
Gyújts egy rózsaszín gyertyát. Fogd a kezedbe a választott ajándékot. Koncentrálj a párodra és a kapcsolatotokra, vizualizáld milyen legyen a továbbiakban és küld felé az érzéseidet. Majd mond az igét: „Mikor átadom neked ezt a X (nevezd meg mit) azzal együtt a szívemet is kezedbe adom. Bánj vele szeretettel megbecsüléssel és tisztelettel, mert ez az én szerelmi zálogom neked, amely biztosítja majd, hogy addig legyünk együtt ameddig szerelmünk édes, mint a méz, tiszta, mint a hajnali rózsa, és erős mint az idő vasfoga. Lobbanjon lángra irántam szíved, amikor csak veled van ez a X (nevezd meg mi) és akkor Júnó istennő megáldja szerelmünket, hogy örökké ragyogjon, mint Vénusz az égen!”

Lehetőség szerint még Valentin-napon add át az ajándékodat a kedvesednek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL