MÁGIA

5 boszorkányüveg, ami segít megoldani a gondjaidat és teljesíti a vágyaidat

Már a középkorban is használtak boszorkányüveget. Ezekben az üvegekben különböző összetevők vannak, amelyek a megfelelő varázsigével elmondva teljesíthetik a vágyaidat. Kívánhatsz bármit, vagy leveheted magadról az átkot, belepillanthatsz a jövőbe, mindenre van egy üveg! Válaszd ki azt, amelyikre éppen szükséged van!

Hogy mekkora üveget töltesz meg, az rád van bízva. Lehet ez nagy befőttes, egy kisebb lekváros vagy egészen kicsike üvegcse, ezért nem szerepelnek a varázslatoknál a pontos mennyiségek. Az üveget akár magadnál is hordhatod vagy az oltárodon hagyhatod. Sokan különböző módokon fel is díszítik őket. Az üveget tedd biztos helyre és őrizd meg legalább egy hónapig,

Ügyelj arra, hogy a varázslatokat növő hold idején végezd és a megfelelő napon, amihez idekattintva találsz segítséget.

 

A Fekete Boszorkányüveg

A Fekete Boszorkányüveg egy sokoldalú Hoodoo varázslat. Felhasználási területei: személy vagy tér megtisztítása, fizikai, mentális és érzelmi betegségek enyhülésének elősegítése, negatív energia elnyelése, átkok feloldása, múltbeli szerződések felszámolása és entitások száműzése.

Kellékek:

• 1 üveg
• Víz
• Ecet
• 1-2 széndarab
• 1-2 mágnes (bármilyen méretű, amely elfér az üvegben)
• Egy érme
• 1 fehér gyertya
• Papír és toll

A varázslat menete:

Először is gyújtsd meg a gyertyát, aztán írd fel a papírra, mitől szabadulnál meg. Ha személyesebbé szeretnéd tenni, nyugodtan írd rá a tégelyre a nevedet vagy rajzolj rá szimbólumokat.

Aztán az üveget háromnegyed részig töltsd fel vízzel. Az edény többi részét ecettel öntsd fel.

Helyezd a mágnest és az érmét az edénybe, majd mehetnek bele a széndarabok.

Tedd rá a fedőt és mondd el az igét: „Ecet és víz, oldjátok fel a… (fejtsd ki, mitől szeretnél megszabadulni), szén és mágnes, vonjátok el tőlem a bajt, hadd legyek újra tiszta és szabad.

Egy hétig legyen az otthonod centrumában az üveg, utána kiöntheted a tartalmát.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL