MÁGIA

5 bőség és jólét teremtő rúnamágia – Akár napokon belül pénz ütheti a markodat!

Az ősi germán rúnák mágikus erővel bírnak. Mindenre van egy rúna, így természetesen olyan is, amelyikkel pénzt, bőséget, jólétet idézhetsz elő az életedbe. Végezz el egy ilyen bőség és jólét teremtő rúnamágiát, ha rövid időn belül szeretnél pénzhez jutni vagy szimplán javítani szeretnél az anyagi helyzeteden.

Telihold napján vagy csütörtöki napon, növő hold idején végezd el a választott rúnamágiát:

Bőségfakasztó rúnavarázs

Telihold napján gyújts egy aranyszínű gyertyát, amibe a Fehu jelét karcoltad. Füstölj fahéjjal. Tégy az oltárodra a gyertya köré papírpénzeket. Tégy egy tál vizet a telihold fényére, vagy legalábbis az ablak közelébe. Rajzold fel a tested egy olyan pontjára a Fehu rúnát, amit másnap is magadon hagysz. Vizualizáld a vágyadat, képzeld el pontosan milyen formában jelenik meg életedben a bőség. Miután felkészültél, mond el az igét: „Csordultig vagy már Hold Anya, csak úgy bővelkedsz minden jóban. Fakaszd rám áldásodat, árassz el bőséggel, hogy én is úszhassak a jólétben. Jelölj meg engem az éjjel, hogy a pénz is mellém kívánjon szegődni.”

Ezután nyugovóra térhetsz, de hajnalban még a napsütés előtt, mosd meg az arcodat és a kezeidet holdfényen töltődött vízben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL