MÁGIA

5 bombaerős pénzmágia, amivel pénzre tehetsz szert! - Ez hat!

Ha van valami, ami mindig jól jön, az a pénz. Sosem lehet belőle elég. Nem szégyen az, ha valaki többre vágyik, pláne akkor, ha bajban van. Csodát nem ígérünk, de a lehetőséget megadjuk, amivel elérheted! Ezért szereztünk neked 5 bombaerős pénzmágiát, amivel pénzre tehetsz szert! Jöjj egyenesbe, fizesd ki az adósságot, vedd meg a kocsit, legyen mit tenni az asztalra!

Minden pénzzel kapcsolatos mágiát csütörtökön, növő holdkor érdemes elvégezni, kivéve azt, ahol adósságtól, hiteltől szeretnél megszabadulni, ugyanis azokat csütörtökön, fogyó holdkor kell.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Jupiter gyermeke 

Nyomtasd ki a Jupiter bolygó jelét. Tedd az oltárodra. A szimbólum minden végébe helyezz egy aranyszínű gyertyát, amibe ugyancsak bele karcolod a jelet. Majd helyezz jobb oldalra egy nagyobb citrint, a másikra meg topázt, úgy, hogy elérhető távolságra legyenek. Közben füstölj babérral.
Rajzold fel a homlokodra is a Jupiter jelét. Viselj heliodor vagy berill nyakláncot.

Ülj az oltárod elé, helyezd kezeidet a kövekre. Vizualizáld a Jupiter bolygót miközben a koronacsakrádra is koncentrálsz. Utána mond hangosan: „Fogadj kegyeidbe Jupiter, magamba fogadom bolygód és isteni lényed mivoltát, ha cserébe megkapom a bőség jutalmát. Ajándékozz meg szerencsével és bőséggel engem, aki újdonsült Jupiter szülötte lett, s aki most már Jupiter gyermeke és kegyeltje.”

Hagyj így minden éjszakára és a nyakékékkel együtt térj lefeküdni. Másnap már lepakolhatod az oltárodat.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL