MÁGIA

5 bombaerős pénzmágia, amivel pénzre tehetsz szert! - Ez hat!

Ha van valami, ami mindig jól jön, az a pénz. Sosem lehet belőle elég. Nem szégyen az, ha valaki többre vágyik, pláne akkor, ha bajban van. Csodát nem ígérünk, de a lehetőséget megadjuk, amivel elérheted! Ezért szereztünk neked 5 bombaerős pénzmágiát, amivel pénzre tehetsz szert! Jöjj egyenesbe, fizesd ki az adósságot, vedd meg a kocsit, legyen mit tenni az asztalra!

Minden pénzzel kapcsolatos mágiát csütörtökön, növő holdkor érdemes elvégezni, kivéve azt, ahol adósságtól, hiteltől szeretnél megszabadulni, ugyanis azokat csütörtökön, fogyó holdkor kell.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szerencseágy varázs

Készítsd el a másodat vudubabából. Amint ezzel kész vagy, egy kis dobozba szórj mákot, jó vastagon. Fektesd bele a képmásodat és tégy köré pár papírpénzt is vagy érmét.
Ezután tedd az oltárod közepére, és gyújts köré 7 zöld színű gyertyát. Közben füstölj rozmaringgal.

Mikor elkészültél, képzeld el, hogy jólétben élsz, hogy van pénzed, és mikor készen állsz, mond az igét úgy, hogy a baba fölé teszed a kezeidet: „Mákon hálok, érméken fekszem, szerencsével nyugszom és kelek, mert mindig van elég pénzem.”

Hagyd így egy éjszakára, másnap pedig tedd egy biztos helyre és legalább három hónapig őrizd meg a kis dobozt és a tartalmát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL