Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 villámgyors bőségmágia, amihez szinte csak papírpénzre meg némi apróra lesz szükséged

Szerző:
Szabó Anna
A hasonló a hasonlót vonzza és ez a törvény különösen igaz a varázslatokban. Éppen ezért, ha bőségre vágysz, akkor nincs más dolgod, mint egy kis pénz segítségével megidézni a jólétet az életedben. Próbáld ki ezt a 4 szupergyors bőségmágiát, amihez csak pár apróra meg néhány papírpénzre lesz szükséged és egy-kettőre bekopogtathat a gazdagság az ajtódon!

Természetesen csodát egyik mágiától se várj, ennek ellenére benne van a pakliban, hogy te leszel az a szerencsés, akinek a nyakába szakad a bőség. Nyugodt szívvel próbáld ki a következő 4 bőségmágiát telihold napján vagy csütörtökön, növő hold idején:

Gazdagságinvitáló mákceremónia

Kellékek:

• 1 zöld gyertya
• Mák
• Papírpénz(ek)
• Aprók
• Tál

A varázslat menete:

Tegyél egy tálba néhány papírpénzt meg aprót. Ezután öntsd fel mákkal az egészet úgy, hogy ne látszódjanak ki és tedd rá a zöld gyertyát, amibe belekarcoltad a pénz szót. Gyújtsd meg a gyertyát és így szólj:

„Rám ragyog a bőség fénye, mákom van, mákom van. Azt a kevés pénzemet, amim van, most betakarja a mák és megsokszorozza. Legyen annyi ezresem, ahány mákszem van a tálban, mától fogva ne szenvedjek hiányt semmiből, legyen mindig mákom az életben, legyen mindig pénzem az erszényemben.”

Hagyd így a kellékeket, amíg le nem ég a gyertya. Másnap visszateheted a pénzeket a tárcába, a mákot pedig otthonod környékén szórd szét vagy ásd el a kertedben.

 

mágia varázslat pénz bőség jólét
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL