Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 válogatott varázslat kizárólag empatáknak, ami megóvja őket a szenvedéstől

Szerző:
Szabó Anna
Ha empata vagy, akkor te is tudod: nem könnyű mindig annak lenni. Az empataélet sok szenvedéssel és fájdalommal járhat, ha valaki nem tanul meg uralkodni a képességén. Éppen ezért a 4 válogatott varázslat segíthet megerősödni, és megóvni attól, hogy túl sok fájdalmat, szenvedést, mérget szippants magadba. Illetve attól is megóv, hogy akaratlanul is átvedd mások negatív energiáját.

Ha sürgős a dolog, akkor természetesen bármikor elvégezheted a varázslatot, ám a legcélszerűbb, ha szombati napon teszed, növő hold idején:

 

Varázslat, ha kimerültnek érzed magad

Helyezd fényképedet egy tálba három fehér gyertya közepére, és vedd körül fehér virágokkal.

Gyújtsd meg a gyertyákat, és füstölj citromfűvel. Lélegezz mélyeket és mikor készen állsz, így szólj: „Ki vagyok merülve, testem-lelkem kifacsarva, friss energiára szomjaik. Hófehér virágok öleljenek körbe és gyógyítsanak meg, a patak vize pedig töltsön el új erővel!”

Önts a tálba ásványvizet és érezd, ahogy megtisztulsz, elönt az erő. Hagyd így éjszakára a kellékeket. Másnap a vizet öntsd ki a szabadva és a virágokat is kívül helyezd el. A gyertyát pedig égesd le a következő napokban.
 

mágia varázslat empata
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL