MÁGIA

3 szerelmi mágia az eljegyzésért - még idén megkérhetik a kezedet

Már jó ideje együtt vagytok és biztos vagy a dolgodban? Szeretnéd, ha végre a kedvesed megkérné a kezedet, de mindig húzza-halasztja a lánykérést? Ez a 3 szerelmi mágia megadhatja neked azt, amire vágysz, ha már a párod is készen áll rá és valóban összetartoztok. Semmilyen negatív hatása nincs annak, ha kipróbálod az egyik lánykérő mágiát.

A legjobb, ha pénteki napon, növő hold idején végzed el a mágiát, ami úgyis akkor fog működni, ha a lelke mélyén a partnered is készen áll rá – csak egy kis bátorításra van szüksége és arra, hogy eloszlassák a kételyeit – illetve ha valóban az van számotokra megírva, hogy egybe keljetek. Mindenesetre semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod az egyik varázslatot az eljegyzés reményében:
 

A kétség ködének eloszlatása

Kellékek:

• 1 piros gyertya
• 1 kép a párodról
• 1 zsálya füstölő

A varázslat menete:

Gyújts meg a gyertyát és helyezd elé a képet. Közvetlenül elé tedd a füstölőt is, hogy a képet ellepje a füst. Várj egy kicsit, fókuszálj a célodra, azután a kezeddel vagy akár legyezővel, hessegesd el óvatosan a füstöt, miközben azt mondod: „Kétség lepi el elmédet és szívedet, ezért most eloszlatom a ködöt, hogy meglásd az igazságot: szeretlek és megbízhatsz bennme. Eloszlatom a kétség ködét, hogy meglásd valódi érzéseidet és tudd: nincs mitől tartanod mellettem. Eloszlatom a benned rejlő félelmeket és bizalmatlanságot, eloszlatom minden aggodalmadat az eljegyzéssel kapcsolatban.”

Ismételd meg annyiszor, ahányszor jól esik, és közben képzeld el, hogy a kezeddel csakugyan minden kétséget eloszlatsz a partnered elméjében.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL