MÁGIA

4 roppant erős gyűrűvarázslat a szerelemjegyében - Szinte csak a gyűrűd kell!

Áld meg a meglévő vagy leendő házasságodat örök szerelemmel és hűséggel. Vonzd be a lelki társadat vagy fűzd szorosabbra a kapcsolatodat. Mindezt szinte egyetlen eszközzel, amely az összetartozást, az egyenlőséget, az egységet hivatott jelképezni: a gyűrűddel. Babonázd meg a gyűrűdet ahhoz, hogy a vágyaid valósággá váljanak!

A házasság megáldása

A következő teliholdas éjszakán gyűjtsd be a férjedtől a gyűrűjét és a sajátoddal együtt helyezd rózsaszirom kupacra egy kis tálban. Égess 8 db rózsaszín gyertyát és tömjén füstölőt. Legyen a közeledben szenteltvíz, amit előtte a hold fényében is megszenteltél e szavakkal: „Hold Anya, töltsd fel ezt a vizet nekem szeretetteddel.”

Majd ülj le oda, ahol a szertartást végzed. Relaxálj a vágyadra, vizualizáld a kívánságodat és mikor készen állsz, öntsd a szenteltvizet a gyűrűkre e szavakkal: „A szenteltvíz elmoss minden bosszúságot, a gyógyító víz meggyógyít minden szívfájdalmat, a Holdistennő örök szerelemmel és hűséggel áldja meg ezt a frigyet.”

Hagyd néhány pillanatig a rózsás vízben a gyűrűket, majd vedd ki őket és azután lehelj rájuk háromszor és mond: „Az elejétől a végéig, halálunk napjáig, békességben és boldogságban élünk.”

Most már nincs más dolgod, mint visszaadni a férjednek a gyűrűjét és a tiédet is ismét felhúzhatod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL