Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 varázslat, aminek segítségével álmodban találkozhatsz egy elhunyt szeretteddel

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd viszontlátni elhunyt szerettedet? Valami fontosat mondanál neki? Vagy esetleg azt érzed, ő keresi veled a kapcsolatot? Akkor végezd el a 3 varázslat egyikét és találkozz vele álmodban!

Természetesen garancia egyik varázslatra sincs, de semmit sem veszítesz azzal, ha megpróbálkozol valamelyikkel. Válaszd ki a legszimpatikusabb varázslatot és végezd el az esti órákban.

Tükörvarázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 tükör
• 1 kis tál víz

A varázslat menete:

A tükör legyen akkora, hogy az oltárodra téve kényelmesen láthasd benne magad. Gyújtsd mg mellette a gyertyát, a másik oldalra pedig tedd a tál vizet.
Koncentrálj az elhunyt személyre, éld át, hogy ott van veled. Mikor felkészültél, tedd a vízbe a kezedet, nézz a tükörbe s mondd:

„Ahogy a vízben áthatol a kezem egyik világból a másikba, úgy lépek be a szellemek világába. Halld hangomat X (elhunyt szeretted) csak téged szólítalak, hogy mikor éjszaka nyugovóra térek, jöjj és találkozz velem álmomban, aztán térj vissza békével oda, ahonnan jöttél.”

Vizualizáld őt a tükörben és mikor úgy érzed, elkészültél, húzd ki a kezedet a vízből és fújd el a gyertyát, a tükröt pedig tedd az ágyad közelébe éjszakára, másnap pedig tisztítsd meg.

 

varázslat mágia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL