MÁGIA

3 vágyteljesítő tündérmágia – Kérd az aprónép segítségét, nem hagynak cserben!

Egyesek mélyen hisznek abban, hogy a tündérek körülöttünk élnek a természetben és megidézhetjük, bevonzhatjuk őket az életünkbe, ami természetesen nem kevés áldással jár. A tündérek olyan mágikus lények, akik szerencsét, örömöt hozhatnak az életünkbe és teljesíthetik a kéréseinket. Ha hitedet leled bennük, próbáld ki a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyikét!

Hiszel a tündérekben? Ez nagyszerű! Akkor kimondottan a kedvedre lehet a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyike!

Bőséget és jólétet kérek varázs

Szeretnéd biztosítani életedben a bőséget és a jólétet? Akkor a következőkre lesz szükséged:

  • 1 zöld gyertya
  • Egy baba, ami a te másod (készítheted ruhából vagy bármilyen más anyagból is)
  • Méz
  • Mák
  • Gabona
  • Ajándék a tündéreknek: sütemény, tej, méz, bor, magvak

Csütörtökön növő hold idején vagy teliholdkor, menj ki a kertedbe vagy egy közeli erdőbe. Válassz egy fát, bokrot, helyet, ahol békésen elvégezheted a ceremóniát. Először is gyújtsd meg a gyertyát, és majd fogd a babát, és így szólj: „Ez a baba én vagyok, amit a tündérek tesznek vele, az történik velem is.”

Áss egy gödröt puszta kézzel, majd így folytasd: „Drága tündérek, jöjjetek, közeledjetek, mert ajándékkal kedveskedem nektek. Ha elnyeri tetszéseteket, úgy kérlek benneteket, teljesítsétek kérésemet!”

Tedd a babát a gödörbe, vedd a kezedbe a mézet és önts belőle egy keveset a babára e szavakkal: „Áradjon meg a bőség folyama, takarjon be engem vele és a számtalan lehetőségével.”

Azután szórd rá a mákot úgy, hogy belepje és közben mondd: „Legyen olyan szerencsés, hogy minden, amihez hozzáérek, váljék arannyá.”

Végül szórj ugyanígy a gabonát is e szavakkal: „Nem lesz több nélkülözés, sem szűkölködés, mert a tündérek jólétet hoznak az életembe és végre meglesz mindenem, amire vágyok.”
Temesd be a gödröt és hagyd a tetején az ajándékaidat a tündéreknek.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL