MÁGIA

3 vágyteljesítő tündérmágia – Kérd az aprónép segítségét, nem hagynak cserben!

Egyesek mélyen hisznek abban, hogy a tündérek körülöttünk élnek a természetben és megidézhetjük, bevonzhatjuk őket az életünkbe, ami természetesen nem kevés áldással jár. A tündérek olyan mágikus lények, akik szerencsét, örömöt hozhatnak az életünkbe és teljesíthetik a kéréseinket. Ha hitedet leled bennük, próbáld ki a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyikét!

Hiszel a tündérekben? Ez nagyszerű! Akkor kimondottan a kedvedre lehet a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyike!

Hozzátok el nekem az igazit varázs

Ennek a varázslatnak a segítségével a tündérek elhozhatják neked a párodat.

Kellékek:

  • 1 piros gyertya
  • 1 vörös rózsa
  • Néhány szál hajad
  • Egy kis ruhadarabod
  • Parfüm
  • Ajándék a tündéreknek: sütemény, tej, méz, bor, magvak

Pénteken növő hold idején vagy teliholdkor, menj ki a szabadba. Válassz egy fát, bokrot, helyet, ahol nyugodtan elvégezheted a rituálét. Fogd a rózsát és köss rá pár hajszálat, illetve a ruhadarabodat, ami lehet akár egy cérna is a ruhádról. Azután fújd be a virágot a kedvenc parfümöddel.

Gyújtsd meg a gyertyát, és így szólj: „Tündérkék, apró varázslatos lények, halljátok hangomat, ajándékot hoztam nektek és a segítségeteket kérem! Itt ez a rózsa, magányos, mint én, de lelkem egy darabja van benne. Jutassátok el a páromhoz, az igaz szerelmem, hogy hozza vissza nekem mielőbb. Segítsetek, mert csak bennetek bízhatok!”

Ezután csókold meg a rózsát majd puszta kézzel áss neki egy kisebb gödröt és tedd bele. A föld tetején hagyd ott az ajándékaidat éjszakára a tündéreknek.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL