MÁGIA

3 sikermágia, amivel felpörgetheted a vállalkozásodat, hogy több pénzt termeljen

Mostanában döcögősen megy az üzleted? Vagy csak szeretnéd, ha több vevőd lenne? Ennek a 3 sikermágia révén több vásárlóra tehetsz szert, így a bevételeid is számottevően megnőhetnek. Nincs más dolgod, mint növő hold idején elvégezni az egyik varázslatot a három közül.

Csodát ugyan egyik varázslat sem ígér, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy igenis több vásárló térjen be az üzletedbe vagy találjon rá az webshopodra, és még vásároljanak is! Válassz egy mágiát és végezd el csütörtöki napon.

 

Rohamozzanak meg a vevők varázs

Kellékek:

• 1 sárga gyertya
• 1 érme
• 1 marék tengeri só
• Fehér papírlap és toll
• 1 üvegpohár

Varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és írd fel a papírra a vállalkozásod nevét.

Papíron el kell helyeznie a vállalkozás nevét és a saját nevét. Tedd az érmét a pohárba, szórd rá a tengeri sót és önts tá annyi vizet, amíg el nem éri a felét. Utána mondd el az igét:

„Ez az érme varázssóval van megáldva, vele jönnek, áramolnak, tódulnak be hozzám a vásárlók és hagyják a pénzüket nálam.”

Ezután vizualizáld, hogy csakugyan több vevőd lesz. Helyezd a poharat a holdfényre, vagy legalábbis az ablak közelébe és így folytasd: „Könyörgöm, Hold Anya, kérlek, világítsd meg az utat ügyfeleimnek, hadd jöjjenek el hozzám és virágozhasson fel az üzletem”.

Másnap kiveheted az érmét és helyezd el az üzletedben, a kasszánál vagy az irodádban és ügyelj arra, hogy lehetőség szerint senki más ne nyúljon hozzá rajtad kívül.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL