MÁGIA

3 rettentően erős wicca védelmi varázslat a negatív energiák ellen

Nehogy azt hidd, hogy csak mágikus úton érhet utol téged a negatív energia vagy esetleg szellemi lények által. Elég lehet az is, hogy mások rossz véleménnyel vannak rólad vagy irigyek, féltékenyek rád és a negatív energiájuk egyenesen feléd árad. De akaratlanul is magadra veheted az utcán vagy a munkahelyeden, ha érzékeny vagy rá. Ám ez a 3 védelmi varázslat segít megóvni tőlük!

Végezd el szombati napon, növő hold idején a 3 pokolian erős wicca védelmi varázslatot és óvd meg önmagadat, illetve otthonodat a negatív energiáktól. Abban az esetben is használhatod, ha már úgy érzed, megtörtént a baj:

Száműző ceremónia

Ez a varázslat kiűzi otthonodból a negatív energiákat, egyúttal védelmet tesz rá, ahogyan rád is.

A legjobb, ha napfelkeltekor, a reggeli órákban végzed el.

Amire szükséged lesz:

• 4 fehér gyertya
• 4 üvegedény fedéllel
• 4 marék mindegyikből: levendula, bazsalikom, tengeri só és fehér rizs 

Előző nap takarítsd ki otthonodat. Másnap, a ceremónia napján gyújtsd meg a gyertyákat. Helyezz 1-1-1-1 marék összetevőt az edényekbe. Utána tégy egy edényt az északi, déli, keleti és nyugati pontokra, a legjobb, ha az ablakpárkányokra teszed. Amennyiben kertes házad van, akkor a kert 4 pontjára. Mindegyik üveg letételénél mondd: „Észak, Dél, Kelet és Nyugat, ezen a négy sarkon védem az otthonomat. Áldott ez a tér, ahová nem jöhet be ártó szándék. A negatív energia eltűnik, otthonom tiszta és szent lesz, ahogyan a benne élők is.

Ezzel készen is vagy.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL