MÁGIA

3 rettentően erős wicca védelmi varázslat a negatív energiák ellen

Nehogy azt hidd, hogy csak mágikus úton érhet utol téged a negatív energia vagy esetleg szellemi lények által. Elég lehet az is, hogy mások rossz véleménnyel vannak rólad vagy irigyek, féltékenyek rád és a negatív energiájuk egyenesen feléd árad. De akaratlanul is magadra veheted az utcán vagy a munkahelyeden, ha érzékeny vagy rá. Ám ez a 3 védelmi varázslat segít megóvni tőlük!

Végezd el szombati napon, növő hold idején a 3 pokolian erős wicca védelmi varázslatot és óvd meg önmagadat, illetve otthonodat a negatív energiáktól. Abban az esetben is használhatod, ha már úgy érzed, megtörtént a baj:

Védő csillag-varázs

Írd fel egy papírra a csillagjegyedet, az aszcendensedet, a holdjegyedet, minden asztrológiai adatot, amit tudsz magadról. Ha esetleg megvan képletben, kinyomtatva, azt is használhatod. Rajzold fel rá a veled kapcsolatos bolygók szimbólumait is.

Ezután gyújts meg egy fehér gyertyát, tedd a képletre és kántáld a csillagjegyedhez tartozó összes bolygót, amit ismersz pl.: „Neptunusz, Mars, Hold, Jupiter, születésem óta ti feleltek értem, óvjatok meg hát a szükség idején, hárítsatok el minden negatív energiát, mi közelembe ér.”

Ismételd meg az igézetet, közben égesd el a papírt. Koncentrálj arra, hogy megszűnik minden a környezetedben lévő negatív energia.

Végül még egyszer ismételd meg az igét, amikor a hamvakat kiszóród a szélbe.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL