MÁGIA

3 őszi szexvarázslat, ami visszahozza a tüzet a hálószobába – Óvatosan, mert beválnak!

Az ősz a befelé fordulás ideje, mikor szívesebben kuckózunk be otthonunkba. De nem kell a túlélésről szólnia, hanem élménydúsan is eltöltjük ezeket a hónapokat. Nincs is jobb alkalom, mint ilyenkor összebújni a kedvesünkkel. Ha úgy érzed, az utóbbi időben kissé megcsappant a szerelmi láng köztetek, akkor ez 3 szexvarázslat szinte garantáltan feltüzeli a nemi élteteket.

Pénteken, növő hold idején vagy telihold napján végezd el a következő 3 szexvarázslat egyikét: 

Forró méz varázs

Kellékek:

• 2 kép rólatok (1 amelyiken nagy volt a szerelem köztetek, és 1, ahol már nem dúlt annyira a szenvedély)
• 2 fém edény
• 1 piros gyertya
• Méz

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Tedd egy fogantyús fémtálba a képeteket, amin még nagy a szerelem köztetek, és önts rá annyi mézet, hogy belepje. Utána kezd el alulról forrósítani a gyertya lángjavál, miközben azt mondod: „Régi tűz ébredj, a szerelem lángja ébred bennünk, ahogy a méz forrni kezd.”

Mikor a méz felforrt, öntsd át a másik a tálba, amelyben ott van a másik közös képetek és mondd: „Ahogy a forró méz elárasztja képünket, úgy kap lángra bennünk a szerelem. A régi szenvedélyből újra izzó vágy lesz.”

Hagyd kihűlni a kellékeket és végig figyelj arra, hogy ne égesd meg magad. A képeket őrizd meg egy hétig, utána elégetheted őket.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL