MÁGIA

3 napod van elvégezni ezt a karácsonyi kívánságvarázslatot – ez lehet vágyaid megvalósulásának záloga

A szenteste és karácsony napjai az év egyik legmágikusabb időszaka. Lovagold meg az intenzív teremtő erőket és valósítsd meg vágyaidat! Ehhez nincs más dolgod, mint elvégezni a három nap egyikén ezt a varázslatot. A karácsony a csodák ideje, te is részesülhetsz belőle!

A karácsonyi az év egyik legszebb és legvarázslatosabb időszaka. Ilyenkor tényleg bármi megtörténhet az emberrel, pláne akkor, ha egy kicsit rásegít. Legyen szó szerelemről, pénzről, egészségről, akármit elérhetsz. Persze egyetlen varázslat sem jelent garanciát, de attól még akár is megtörténhet!

Végezd el ezt a könnyű és gyors karácsonyi kívánságvarázslatot december 24-én, 25-én vagy 26-án.
 

Karácsonyi kívánságvarázslat

Kellékek:

• 1 zöld, piros vagy fehér gyertya
• 1 cetli
• 1 fahéjrúd
• 5 babérlevél
• 1 piros fonal vagy cérna

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Utána írd fel egy filccel a fahéjrúdra a vágyadat egy szóval meg az öt babérlevélre. Tedd ezt a cetlivel is.

Utána tekerd a cetlit a fahéjrúdra és e köré helyezd el a babérleveleket. Kösd össze az egészet a piros fonallal.

Közben végig fókuszálj a célodra. Mikor elkészültél, mondd el az igét:

„Karácsony éjszakáján, mikor a csoda könnyen terem, lenne nekem is egy kérésem ma éjjel. Azt kívánom, hogy... (mondd el a saját szavaiddal) Mikor beköszönt az éjfél, és a kis Jézust/Napistent ünnepeljük, legyen meg az én akaratom is.”

Utána égesd el a kis csomagot. Bedobhatod az egészet a kandallóba vagy a gyertya lángja felett is, óvatosan elégetheted. Közben lásd magad előtt, ahogy megvalósul a kívánságod!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL