MÁGIA

2+1 bőségmágia, amellyel megnyithatod életedben a pénzcsapot! – Nem vicc!

Érhetnek bennünket váratlan anyagi kiadások és egyéb olyan kellemetlenségek, amelyek miatt igencsak tudnánk örülni a pénznek. Azonkívül, hogy keményen dolgoznunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy plusz pénzhez jussunk, bevethetünk egy kis mágiát is a siker érdekében! Márpedig ez a 4 bőségmágia, szinte biztosan megnyitja számodra a pénzcsapot!

Mutatunk 4 olyan bőségmágiát, amellyel szinte biztosan sikerül megnyitnod a pénzcsapot és rövid időn belül pénzhez juthatsz! Ez érkezhet fizetésemelés, nyeremény formájában, de akár úgyis, hogy visszakapod a kölcsönt, amit adtál:

Zöldhasú fakasztó mágia

Csütörtökön, növő hold idején végezd el a következő mágiát:

Kellékek:

• A befizetendő számláid
• Szantál füstölő
• Gumi
• A pénztárcád vagy bankkártyád
• Egy pohár bor
• Egy barna gyertya
• Olló

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát majd így szólj észak irányába: „Hívom a Négy égtáj szellemét, hogy jöjjenek és ceremóniámon vegyenek részt. Hozzák magukkal áldásukat és ne legyenek velem szűkmarkúak.”

Vedd egyik kezedbe a csekkeket, amiket átkötöztél a gumival, míg a másikba az ollót: „Lássátok Szellemek, hogy milyen gondot okoz nekem a fizetés. Nem élhetek tovább stresszben és félelemben, ezért siessetek segítségemre, hogy végre megszabaduljak a fojtogató kötelemtől.”

Vágd le a gumit a csekkekről. Vedd a kezedbe a bort és így szólj: „Megszabadultam kötelékeimtől, most már semmi sem gátolhat abban, hogy jólétben élek. Iszom az egészségetekre, mert tudom, hogy reggelre a bőség és a jólét hajnala köszönt rám.”

Vedd ki a pénzt a tárcádból, - vagy a bankkártyádat - és tedd a számlákra, majd így folytasd a varázslatot:

„Most már mindenre lesz pénzem, amire csak kell, nem szenvedek többé hiányt semmiből.”

Kész is vagy. Hagyd a kellékeket az oltárodon éjszakára.

kép: posta.hu
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL