MÁGIA

2+1 bőségmágia, amellyel megnyithatod életedben a pénzcsapot! – Nem vicc!

Érhetnek bennünket váratlan anyagi kiadások és egyéb olyan kellemetlenségek, amelyek miatt igencsak tudnánk örülni a pénznek. Azonkívül, hogy keményen dolgoznunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy plusz pénzhez jussunk, bevethetünk egy kis mágiát is a siker érdekében! Márpedig ez a 4 bőségmágia, szinte biztosan megnyitja számodra a pénzcsapot!

Mutatunk 4 olyan bőségmágiát, amellyel szinte biztosan sikerül megnyitnod a pénzcsapot és rövid időn belül pénzhez juthatsz! Ez érkezhet fizetésemelés, nyeremény formájában, de akár úgyis, hogy visszakapod a kölcsönt, amit adtál:

Bankkártya bűvölő varázs

Ez egy modernebb mágia, de ez egyáltalán nem csökkenti az erejét! Telihold napján végezd el.

A következőkre lesz szükséged:

• Bankkártyád
• Zöld gyertya
• Fényes, arany- vagy ezüstszínű csomagolás
• Zöld, kék és fehér fonal

A varázslat menete:

Így szólj előbb észak irányába (ami az anyagiak, a Föld, a termékenység központja): „Észak Szelleme, megidézlek! Felelj hívásomra és siess ide, hogy megáldd varázslatomat. Siess ide, és hozd magaddal a bőséget is!”

Gyújtsd meg a gyertyát e szavakkal és tégy elé minden kellékeket: „A zöld a bőség és a jólét színe, a fehér védelemé és a szellemi vezetésé, a kék a boldogságé és a békéé, ez a varázslat fogja nekem mindezt megadni!”

Most fogd a bankkártyát és csomagold bele a fényes papírba. Utána az óramutató járásával megegyező irányba, északtól jár be az oltáradat és tekerd rá mindhárom fonalat e szavakkal:

„A víz elveszi a szomjat, a tűz melegen tart, a szél felüdít és reményt ad, a föld megteremti vágyaimat. Köszönöm neked Észak Szelleme, hogy megáldod varázslatomat és bőséggel ajándékozol meg.”

Ezzel kész is vagy. Hagyd az oltárodon éjszak a bankkártyádat, másnap pedig újra használhatod.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL